Signalisatie

Decolet ontwerpt en plaatst mooie signalisatie die voldoet aan alle veiligheidsnormen!

Bewegwijzering, pictogrammen en noodsignalisatie geeft je klanten alle verplichte en onmisbare informatie over uw gebouw(en). Zorg er dus voor dat uw plaatsaanduiding en wegwijzers duidelijk en goed zichtbaar zijn.

Plaatsaanduiding en bewegwijzering

Uw klanten en bezoekers weten graag waar ze staan, letterlijk dan. Met correcte plaatsaanduidingen weten uw bezoekers altijd waar ze zich bevinden. 
Een logische bewegwijzering brengt uw klant vlot op zijn einddoel

Een consequent gebruik van zowel plaatsaanduiding als wegwijzers is dan ook essentieel in uw gebouw of op uw terrein

Pictogrammen

Pictogrammen zijn de meest gebruikte vorm van signalisatie. In tegenstelling tot geschreven teksten, nemen ze weinig plaats in beslag. Bovendien zijn ze universeel verstaanbaar.
U kan kiezen uit een ruim aanbod aan pictogrammen in voorraad. Hebt u liever  gepersonaliseerde pictogrammen in uw huisstijl- en kleur? Ook dan bent u bij Decolet aan het juiste adres!

Noodsignalisatie

De noodsignalisatie is volgens de wettelijke normen onderverdeeld in 5 categorieën: evacuatie-, brandbestrijding-, gebod-, verbod- en waarschuwingssignalisatie.
Alle wettelijke veiligheidssignalisatie is te verkrijgen op verschillende materialen en met uiteenlopende montagesystemen.

ADR

ADR signalisatie

Alle stickers voor ADR-transport worden gezeefdrukt om een zo lang mogelijke levensduur en kleurvastheid te garanderen. Bij zeefdruk wordt er met een dikkere laag inkt gewerkt waardoor deze zelfs de zwaarste weersomstandigheden doorstaat
Ook Kemlerbordenbehandelingsetiketten en andere gevarenlabels worden voor u gedrukt!

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next