Interieur

Onze passie is iets maken dat te mooi is om ooit weg te doen!

Met kwalitatieve en originele interieur toepassingen creëert Decolet een schoonheid die uw levenskwaliteit complimenteert. We informeren U graag over alle mogelijkheden.

Muurteksten

Breng fleur in je interieur!

Muurteksten in je zaak, keuken, living of slaapkamer? Decolet heeft een uitgebreid gamma waaruit u kan kiezen, of spreek uw innerlijke vormgever aan en laat uw eigen ontwerp printen of snijden.

Fotobehang

Bye, bye kale muren!

Fotobehang rekent af met saaie kleuren en standaardmotieven. Kies voor een nieuwe benadering van behangpapier en geniet van een uitzonderlijk resultaat.

Raam- en interieurfolies

Privacy is key

Breng meer privacy bij u thuis met een zandstraalfolie. Het uitsneden van tekst of patronen in deze matte raamfolie geven een extra stijlvol effect.

Foto op doek

Een geschenk aan jezelf

Een foto op doek is een uitstekende keuze als persoonlijk en origineel cadeau. Het fotocanvas heeft een typerende look en brengt een stijlvolle meerwaarde aan uw interieur. Een foto van uw kind of kleinkind? De skyline van New-York of een verleidelijke Marlyn Monroe? Kies of bezorg uw foto en Decolet zorgt voor een vlekkeloos resultaat!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.